Για πάνω από 2.000 χρόνια, οι Θιβετιανοί κάνουν αυτές τις 5 ασκήσεις. Πλέον είναι διαθέσιμες και στον κόσμο της δύσης, γεγονός που μας κάνει πολύ χαρούμενους!

Αυτές οι 5 θιβετιανές ασκήσεις επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, προσφέρουν μια ώθηση της ενέργειας, δημιουργούν απίστευτη διαύγεια και ψυχική εστίαση, βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, και τονώνουν το σώμα.

Η άσκηση το πρωί είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Σας βοηθά να ξεκίνησετε σωστά τη μέρα σας και να μεγιστοποιεί τα οφέλη της άσκησης.

Αυτές οι ασκήσεις είναι απλές για να τις κάνετε. Δεν χρειάζεται να είστε γυμνασμένοι, αλλά εμείς σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν κάνετε οποιασήποτε άσκηση, ιδιαίτερα αντιμετωπίζετε προβλήματα στην πλάτη, στον αυχένα και στη σπονδυλικής στήλης.

Ποτέ μην πιέζετε το σώμα σας να κάνει κάτι που δεν μπορεί.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βίντεο που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε σωστά τις ασκήσεις:

 

https://youtu.be/E-sIYi1_rU8

https://youtu.be/FSLTeby8LoY

https://youtu.be/TMLPogEb6fE

https://youtu.be/EU1kNOiEx0E

https://www.youtube.com/watch?v=TJElLrpBetc&list=RDTJElLrpBetc#t=8

Διαβάστε επίσης: Διαφραγματική αναπνοή: Τεχνική αναπνοής γιόγκα για το έντονο στρες ή άγχος

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.