Μπορεί να έχετε ακούσει να αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα, όπως εργάτες του φωτός, επίγειοι άγγελοι ή κάτι παρόμοιο. Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε σαν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οι εργάτες του φωτός έχουν έρθει εδώ για να απλώσουν και να μοιράσουν το φως τους, όσο περισσότερο μπορούν και να φέρουν μια θετική αλλαγή στον πλανήτη. Δεν έχουν καμία ανοχή για το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τη βία, ή την καταπίεση. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν όλοι να ζουν αρμονικά και να εύχονται να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη Γη.

Οι Εργάτες του Φωτός δεν συντονίζονται με πολύ στο σύγχρονο κόσμο. Συχνά, αισθάνονται σαν παλιές ψυχές που έχουν έρθει εδώ για άλλη μια φορά με σκοπό την αποκατάσταση και την ανανέωση του πλανήτη. Τους αρέσει να ζουν όπως ζούσε παλιότερα ο άνθρωπος, στην εξοχή και σε αρμονία με τα ζώα και τη φύση. Ενώ γνωρίζουν πως δεν πρόκεται να γυρίσουν στον παλιό τρόπο ζωής, οι επίγειοι άγγελοι θέλουν απλά να ζήσουν ειρηνικά στο σήμερα. Επιθυμούν αφθονία, γέλιο, ευτυχία και χαρά για όλους, και είναι κάποιοι από τους πιο ανιδιοτελής τους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ. Οι επίγειοι άγγελοι θέλουν να εναρμονιστούν με την θετική ενέργεια της αγάπης και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να ανακαλύψουν τον ανώτερο εαυτό τους. Επιθυμούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τη στενοχώρια, και να ζήσουν σε αρμονία με το Θείο. Έχουν καλές προθέσεις για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, αλλά συχνά απογοητεύονται  με την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων.

Αν νιώθετε ότι είστε ένας επίγειος άγγελος, αλλά δεν είστε σίγουροι, συνεχίστε την ανάγνωση για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια για τον ρόλο σας στον πλανήτη.

6 σημάδια ότι είστε ένας επίγειος άγγελος (και δεν το γνωρίζετε)

1.Είστε πολύ ευαίσθητοι

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν έρθει εδώ για έναν ξεχωριστό σκοπό, αλλά η διάσωση του πλανήτη έρχεται με βαρύ κόστος. Μερικές φορές, αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωπο αισθάνονται κατακλυσμένοι από όλα τα προβλήματα του κόσμου, και ανύμποροι για να φέρουν την αλλαγή. Ο επίγειος άγγελος μπορεί να απογοητευτεί από την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και να επιζητά απελπισμένα την αλλαγή. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε πολυκοσμία και σε μέρη με πολύ φασαρία, καθώς η συγκρουώμενη ενέργεια μπορεί να τους δημιουργήσει ανησυχία και να τους εξαντλήσει.

Οι Επίγειοι άγγελοι  έχουν επίσης αυξημένη ευαισθησία στη βία, το μίσος, και ουσιαστικά οτιδήποτε αρνητικό παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Τείνουν να κρύβονται στη θαλπωρή του δωματίου τους, για μεγάλα διαστήματα, στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τον ταραχώδη, αγχωτικό “έξω κόσμο”.

Αν όσα αναφέρουμε σας θυμίζουν εσάς, τότε θα μπορούσε να είστε και εσείς ένας επίγειος άγγελος.

2. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι.

Ο εργάτης του φωτός, ή επίγειος άγγελος, αγαπάει να περνά χρόνο μόνος, ώστε να επαναφορτίζει και την αποκαθιστά τις ισορροπίες της ενέργειάς του. Όπως αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο – αυτοί οι τύποι των ανθρώπων φορτίζονται συχνά από τον σύγχρονο κόσμο, και χρησιμοποιούν το χρόνο τους για να θεραπευτούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη συνάντηση τους με τον έξω κόσμο. Απολαμβάνουν να ψάχνουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους και να επουλώνουν τις εσωτερικές τους πληγές. Οι επίγειοι άγγελοι γνωρίζουν ότι για να αλλάξουν τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι, και να εργαστούν ακατάπαυστα για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Διαβάστε επίσης: (15 απλά μαθήματα ζωής του Γουέιν Ντάιερ που θα αλλάξουν τη ζωή σας)

3. Νοιάζεστε πραγματικά για τους άλλους.

Αισθάνεστε κατανόηση προς τους άλλους, και επιθυμείτε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν προβλήματά τους; Αν ναι, θα μπορούσατε να είστε ένας επίγειος άγγελος. Αυτοί οι άνθρωποι θα παρατούσαν τα πάντα για να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκετε σε ανάγκη, καθώς έχουν υποφέρει και ίδιοι και δε θέλουν να δουν κανέναν άλλον να πληγώνεται. Οι εργάτες του Φωτός αισθάνονται βαθιά συνδεδεμένοι με τους συνανθρώπους τους, και απλά θέλουν να παρέχουν παρηγοριά σε όποιον το χρειάζεται. Καταλαβαίνουν πόσο δύσκολος και τρομακτικός μπορεί να μοιάζει ο κόσμος κατά καιρούς, καθώς ζούμε συνεχώς στην αβεβαιότητα. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο, αλλά οι εργάτες του φωτός γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν μια θετική αλλαγή σήμερα.

Ζουν στο τώρα, και θέλουν να κάνουν όσες περισσότερες θετικές αλλαγές μπορούν. Οι Άγγελοι της Γης μπορεί να ταυτιστούν με τους αγώνες των ανθρώπων, καθότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν βρεθεί και οι ίδιοι στην αντίστοιχη θέση.

Διαβάστε επίσης: (10 πράγματα που συμβαίνουν όταν καταπιέζετε τα συναισθήματά σας)

4. Αισθάνεστε ότι σας έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος σκοπός.

Δεν ακολουθείτε τις προσδοκίες της κοινωνίας και το πεπατημένο μονοπάτι. Δε σας αρέσει η προγραμματισμένη, καταπιεστική κοινωνία στην οποία ζούμε, και ποτέ δεν αισθάνθηκατε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τα βήματα των άλλων ανθρώπων. Θέλετε να αφήσετε  το δικό σημάδι και να ζήσετε με τους δικούς σας κανόνες, χωρίς να σας λέει κανένας τι πρέπει να κάνετει. Αισθάνεστε πως καλείστε να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν «κανονικό», και δεν θα μπορείτε να φανταστείτε να ζήσετε μια ανεκπλήρωτη ζωή. Οι Επίγειοι άγγελοι μπορεί να αισθάνονται ισχυρή έλξη να εργαστούν ανθρωπιστικούς τομείς, όπως σαν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχοθεραπευτές, ή σύμβουλοι. Βλέπουν τους εαυτούς τους ως θεραπευτές, και θέλουν θέσεις εργασίας σε τομείς όπου μπορούν να εκπληρώσουν το εσωτερικό τους κάλεσμα.

Μπορεί ακόμα να θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τη δομή και τη ρουτίνα που έχουν οι κοινές δουλειές.

5. Έχετε ισχυρή διαίσθηση.

Αν ανήκετε σε αυτή κατηγορία το πιθανότερο είναι να μη ζείτε μια ζωή βασισμένη στη λογική, αλλά να παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι στα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν βαθιά συναισθήματα και δεν μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο ζωής της σημερινής κοινωνίας. Συνδέονται με πράγματα που απευθύνονται σε συναισθήματα, όπως η τέχνη, η μουσική,και αποκτούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Επιτρέπουν στη διαίσθησή τους να τους καθοδηγήσει στη ζωή, και να τους βοηθήσει να αποφασίσουν για κάθε νέο βήμα που κάνουν.
Οι επίγειοι άγγελοι δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτά που τους λέει η εσωτερική τους φωνή, καθώς γνωρίζουν ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν έχουν έρθει από το Θείο. Εμπιστεύονται το σύμπαν για να φέρει θετικά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή τους, και ξέρουν ότι η διαίσθηση είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνούν με αυτό.

6. Απορρίπτετε τα “μοντέρνα ιδανικά”.

Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός και επίγειοι άγγελοι δεν μπορούν να κατανοήσουν το πως λειτουργούν οι άνθρωποι και η κοινωνία σήμερα. Γιατί ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο δουλεύοντας σε δουλειές που απεχθανόμαστε για να αγοράσουμε πράγματα που δε χρειαζόμαστε; Καταρχήν, γιατί υπάρχουν οι δουλειές; Γιατί συνεχίζουμε να μολύνουμε το σπίτι μας και να το αντιμετωπίσουμε σαν κάτι ασήμαντο, όταν αυτό είναι το μόνο μέρος που έχουμε να ζήσουμε; Γιατί καταναλώνουμε τόσα πολλά και δίνουμε τόσο λίγα; Γιατί έχουμε πολέμους; Γιατί υπάρχει ο ρατσισμός; Γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία; Αυτά τα ερωτήματα τρέχουν μέσα στο μυαλό των εργατών του φωτός. Έτσι λοιπόν, απορρίπτουν τη  σύγχρονη κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι τους αποκαλούν χίπις, αλλά οι ίδιοι απλά βλέπουν τη φροντίδα των συνανθρώπων τους και του περιβάλλοντος σαν ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής τους.

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια κατάσταση διαχωρισμού και  απομόνωσης και πως  έχουμε απολύτως ανάγκη ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουμε. Οι επίγειοι άγγελοι γνωρίζουν ότι κάποια μέρα θα χαρούμε την απόλυτη αλήθεια, το δικαίωμά μας για την αγάπη, την ευτυχία, την ελευθερία, και την αφθονία. Έχουμε αρκετά σε αυτή τη Γη για να ζήσουμε ευτυχισμένοι, αλλά η συνείδηση μας, μας εμποδίζει να ζήσουμε αυτή την αλήθεια. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν επικεντρωθεί στην εξάπλωση της αρχαίας σοφίας με την ελπίδα να αφυπνίσουν τους ανθρώπους.

Οι επίγειοι άγγελοι ξοδεύουν πολύ χρόνο στη φύση, όπου αισθάνονται πιο άνετα και στο σπίτι με τον εαυτό τους. Εκτιμούν τη φύση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον φυσικό κόσμο, και απομακρύνονται από τον υλισμό, την απληστία,  και οτιδήποτε προάγει το διαχωρισμό και τη διαίρεση.

Εάν αυτά τα σημάδια αντηχούν μέσα σας, τότε είστε πιθανώς ένας εργάτης του φωτός ο ίδιος. Είναι μια δύσκολο μονοπάτι, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Κάθε φορά που αισθάνεστε απογοητευμένοι και χαμένοι, απλά να θυμάστε τον σκοπό σας, και ότι δεν έχετε έρθει εδώ  για να χωρέσετε στο κουτί που θέλει η κοινωνία. Ήρθατε εδώ για να λάμψετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο αυτόν τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: ( 5 Σημάδια που δείχνουν ότι η Ζωή σας Χρειάζεται Ριζική Αλλαγή)

via hippieteepee.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα Spirit Alive - Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση στο facebook.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.