Το καθάρισμα του μπάνιου είναι μια από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού που αναλαμβάνουμε σε εβδομαδιαία βάση. Λόγω ττου ότι είναι δύσκολο και χρονοβόρο, έχουμε την τάση να αναβάλουμε τον καθαρισμό του μπάνιου μας, κι έτσι η βρωμιά συσσωρεύετε και να κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο!

Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από εμάς αναζητήσουμε γρήγορους και εύκολους τρόπους, χωρίς βέβαια αυτό να υπονομεύει την ποιότητα της καθαριότητας.

Υπάρχουν μερικές απλές αλλά και αποτελεσματικές λύσεις που θα σας επέτρεψουν να καθαρίσετε γρήγορα το μπάνιο σας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Εδώ έρχεται στο προσκήνιο ο φίλος μας στο YouTube Household Hacker, όπου ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που αναδεικνύει επτά εκπληκτικά απλές συμβουλές καθαρισμού για το μπάνιο.

Ποια προβλήματα καλλύπτει το βίντεο;

  • Βρώμικοι καθρέφτες
  • Συσσώρευση αλάτων και υπολειμμάτων σαπουνιού στο ντους σας
  • Λεκέδες αλάτων σε εξαρτήματα όπως βρύσες
  • Συσσωρευμένη βρωμιά και παραμελημένοι λεκέδες, όπως αεροζόλ σαπούνι
  • Καθαρισμός της τουαλέτας
  • Βρωμιά στη βούρτσα της τουαλέτας σας!
  • Αποκλεισμένοι εξαερισμού στο στεγνωτήριο σας

Πώς θα σας βοηθήσουν αυτές οι συμβουλές στον καθαρισμό του μπάνιου σας;

Αυτές οι απλές συμβουλές καθαρισμού του  μπάνιου μοιράζονται ένα κοινό θέμα, καθώς είναι εύκολο να υλοποιηθούν με τη χρήση κοινών ειδών οικιακής χρήσης. Επίσης είναι φθηνά, όπως το λευκό ξύδι και ο χυμός λεμονιού αλλά και εξαιρετικά αποδοτικά. Το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σας είναι μια προθυμία.

Γιατί λοιπόν να μην δείτε το βίντεο τώρα;

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα Φτιάξτο Μόνος Σου Οικολογικά - ECO DIY στο facebook.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.