Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται να κάνετε μασάζ τα πόδια σας κάθε βράδυ πριν τον ύπνο

Μια από τις πιο ωφέλιμες και αποτελεσματικές ιατρικές μεθόδους είναι η θεραπεία του μασάζ, λόγω της πίεσης που εφαρμόζεται σε διάφορα σημεία ανακουφίζει πραγματικά την ένταση και χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα.

Η ρεφλεξολογία είναι ένα μέρος της θεραπείας που προϋποθέτει μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, κυρίως στα πόδια και τα χέρια, που αποσκοπεί σε μια ωφέλιμη επίδραση στην υγεία σας.

Η μάλαξη σε ορισμένα σημεία των ποδιών σχετίζεται άμεσα με διάφορα όργανα του σώματος, και αντιμετωπίζει πολύ συγκεκριμένα θέματα, μειώνει το στρες, προσφέρει χαλάρωση, ακόμη αυξάνει και την σεξουαλική επιθυμία.

Επιπλέον, το μασάζ ποδιών βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τον ύπνο, ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα, αντιμετωπίζει οιδήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αντιμετωπίζει το Σύνδρομο Ανήσυχων Ποδιών, και προωθεί την υγεία του δέρματος.

Για παράδειγμα, το μασάζ του μεγάλου δακτύλου του ποδιού έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες. Η πίεση στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δάχτυλο του ποδιού θα ανακουφίσει τον πονόδοντο. Επίσης, το μασάζ του μικρού δακτύλου θα μειώσει ένα πόνο στο αυτί. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του συνόλου που μπορεί να παρέχει η μάλαξη στα πόδια για την υγεία σας!

Η παραπάνω εικόνα παρουσιάζει τα αποτελέσματα που μπορείτε να κερδίσετε από το μασάζ των ποδιών.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.