Ο άνθρωπος είναι ένα ουράνιο τόξο, γιατί το ουράνιο τόξο δίνει το σύνολο της οπτικής μέσα από την οποία μπορούμε να καταλάβουμε τον άνθρωπο από το κατώτερο μέχρι το ανώτερο σημείο.

Το ουράνιο τόξο έχει επτά χρώματα, ο άνθρωπος έχει επτά κέντρα στην ύπαρξη του.

Η αλληγορία του επτά είναι αρχαία. Στην Ινδία, η αλληγορία έλαβε τη μορφή των επτά τσάκρας: το κατώτερο είναι το Μουλαντάρ και το ανώτερο είναι το Σαχασράρ κι ανάμεσα στα δύο υπάρχουν πέντε σκαλοπάτια, πέντε κέντρα ακόμη.

Και ο άνθρωπος πρέπει να περάσει από όλα αυτά τα επτά τσάκρας- τα επτά σκαλοπάτια που οδηγούν στο θεικό στοιχείο.

Ο πραγματικός άνθρωπος ζει όλο το ουράνιο τόξο, αποτελεί ολόκληρο το φάσμα. Ζει με πληρότητα . Δεν αρνείται τίποτε, χρησιμοποιεί τα πάντα. Αν κάτι σου φαίνεται σαν παραφωνία, σημαίνει απλώς ότι δε μπόρεσες ακόμη να το χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

Το δηλητήριο μπορεί να γίνει φάρμακο, αρκεί να ξέρεις πως να το μεταμορφώσεις.
Και το νέκταρ μπορεί να γίνει δηλητήριο, αν δε ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.

Οsho – TΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.