Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την παραλία, είναι να επιλέξετε μια αποτελεσματική άσκηση και να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας. 

Ακολουθεί η άσκηση «αντίστροφη σανίδα»!

Πώς γίνεται:

1. Καθίστε στο πάτωμα και τεντώστε τα πόδια σας μπροστά. Ακουμπήστε τις παλάμες στο έδαφος και απλώστε τα δάχτυλά σας για την καλύτερη στήριξη.

2. Λυγίστε μπροστά, σχηματίζοντας γωνία 45 ° με το πάτωμα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από τους γλουτούς σας, έτσι ώστε να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με τους ώμους σας.

3. Κρατήστε το βάρος σας με τα χέρια και τις φτέρνες, ενώ σπρώχνετε τους γλουτούς σας προς τα επάνω.

4. Ανασηκώστε τον κορμό, τα πόδια και τους γλουτούς μέχρι να σχηματίσουν μια ευθεία γραμμή, όπως και στην κανονική σανίδα.

5. Σφίξτε τους κοιλιακούς μύες σας, ενώ ο κορμός σας κινείται προς τα επάνω.

6. Κρατήστε τη θέση αυτή για 15-60 δευτερόλεπτα.

7. Χαμηλώστε αργά στο πάτωμα.

Αντίστροφη σανίδα: Κάνε την άσκηση για 1 λεπτό τη μέρα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα

Αντίστροφη σανίδα: Κάνε την άσκηση για 1 λεπτό τη μέρα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα

 

Αποτελέσματα:

  • Βελτιώνει τους γλουτούς και τις γάμπες. Σε σύγκριση με την κανονική σανίδα, η αντίστροφη γυμνάζει τους γλουτούς και τις γάμπες πολύ περισσότερο.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό. Όταν κάνετε αυτή την άσκηση, οι θερμίδες καίγονται ακόμα πιο γρήγορα και από ότι αν κάνατε μια δυναμική άσκηση. Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη σανίδα, δεν έχουν προβλήματα με το μεταβολισμό.
  • Τέλεια σπονδυλική στήλη. Η αντίστροφη σανίδα εγγυάται τη βελτίωση της στάσης του σώματος, καθώς χρησιμοποιεί τους μύες που σας βοηθούν να κρατήσετε την πλάτη σας ευθεία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους υπαλλήλους γραφείου.
  • Απαλλάσσει από τον πόνο και τις κράμπες στην πλάτη. Κάνοντας την αντίστροφη σανίδα τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα, θα απαλλαγείτε από τον πόνο στην πλάτη και τις κράμπες.
  • Κάνει επίπεδους κοιλιακούς και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να μην χαμηλώσετε τη λεκάνη σας, ούτε να ρίξετε πίσω το κεφάλι σας και η πλάτη σας, πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία. Η άσκηση αυτή δυναμώνει τα χέρια, τους κοιλιακούς και τα πόδια, ενώ επίσης τεντώνει τους μύες των ώμων.

Credit: BrightSide

via fanpage.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.