Στην πραγματικότητα οι ραγάδες είναι χλωμές ουλές που εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος ως αποτέλεσμα της ταχείας απώλειας ή αύξησης του σωματικού βάρους.

Αυτά τα σημάδια εμφανίζονται επίσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη διάρκεια ορισμένων ορμονικών αλλαγών.

Συχνά θεωρούνται ως ένα απογοητευτικό αισθητικό πρόβλημα, σχεδόν κάθε γυναίκα στη γη θέλει να απαλλαγεί από τις ραγάδες της και να έχει μια ομαλή, υγιή επιδερμίδα.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η ζημία που προκλήθηκε από ραγάδες είναι μη αναστρέψιμη, αλλά οι μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λύσετε το πρόβλημά σας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική συνταγή, και σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε μερικά φυσικά συστατικά που έχετε πάντα στη διάθεσή σας, και να τρίψετε το μείγμα στην πληγείσα περιοχή. Οι ραγάδες θα πρέπει να εξαφανιστούν μέσα σε ένα μήνα.

Συστατικά:

  • 250 γραμμάρια αλάτι
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και καφέ ζάχαρη)
  • 100 ml από κάποιο φυτικό λάδι της επιλογής σας

Προετοιμασία:

Συνδυάστε όλα τα υλικά μαζί. Τρίψτε το μείγμα πάστας απαλά στην πληγείσα περιοχή για μερικά λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε καλά την περιοχή. Αφού τα έχετε κάνει όλα αυτά, εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα ή την λοσιόν σας.

Κάντε αυτή τη διαδικασία μια φορά την ημέρα και θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας.

 

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.