Εάν πάσχετε από έναν άσχημο και επίμονο βήχα, έχετε σίγουρα δοκιμάσει όλα τα είδη των εμπορικών φαρμάκων για τη θεραπεία του προβλήματος.

Αλλά προφανώς, κανένα από αυτά δεν παρέχει τα υποσχόμενα αποτελέσματα, χωρίς να προκαλεί μια ποικιλία επιβλαβών παρενεργειών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι φορτωμένο με επικίνδυνες χημικές ουσίες που προκαλούν στην πραγματικότητα περισσότερο κακό παρά καλό.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια εντελώς φυσική και αποτελεσματική συνταγή η οποία μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη βοήθεια. Αυτές οι καραμέλες για τον βήχα αποτελούνται από υγιή φυτά και συστατικά που πιθανώς να έχετε ήδη στο σπίτι.

Αυτές οι καραμέλες  θα είναι πολύ χρήσιμες, πριν έρθει ο χειμώνας, καθώς θα ενισχύσουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα αποφευχθούν και άλλα ζητήματα υγείας.

Συστατικά για την προετοιμασία:

  • Ginger – για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • Μέλι – λόγω της ισχυρής αντιβακτηριακής ιδιότητας του
  • Χυμό Λεμονιού – είναι φορτωμένα με βιταμίνη C
  • Γαρίφαλο – ισχυρό βακτηριοκτόνο και αναισθητικό

Το παρακάτω βίντεο παρέχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για  προετοιμασία!

Φροντίστε να τα δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατόν!

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.