Η Ελαιοθεραπεία είναι μία απλή και  όμως εκπληκτικά αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του αίματος. Είναι ευεργετική για πλήθος παθήσεων, όπως οι αιματολογικές διαταραχές, οι ηπατικές και αναπνευστικές παθήσεις, οι παθήσεις δοντιών και περιοδοντίου, οι κεφαλαλγίες, οι δερματολογικές διαταραχές, τα πεπτικά έλκη, οι εντερικές διαταραχές, η ανορεξία, οι παθήσεις νεφρών και καρδιάς, οι γυναικολογικές διαταραχές και οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Η θεραπεία συνίσταται απλώς στο να περιστρέφετε το έλαιο στη στοματική κοιλότητα.

Για την πραγματοποίηση της ελαιοθεραπείας χρειαζόμαστε μη ραφιναρισμένο ηλιέλαιο, σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο μηχανική έκθλιψης. Το πρωί, κατά προτίμηση  μετά την έγερση, πριν από την πρόσληψη φαγητού εισάγετε 1-2 κουταλιές λάδι στο στόμα. Δεν το καταπίνετε. Το περιστρέφετε αργά στο στόμα και μέσα από τα δόντια για 3-4 λεπτά . Κατ’ αυτό τον τρόπο, το έλαιο θα αναμιχθεί με το σάλιο , οπότε ενεργοποιούνται ορισμένα ένζυμα, τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα. Γι’αυτόν το  λόγο, είναι σημαντικό να φτύσουμε το έλαιο μετά από 3-4 λεπτά, ώστε να μην επαναπορροφηθούν οι τοξίνες. Θα διαπιστώσετε ότι το έλαιο αποκτά ένα λευκό γαλακτώδες ή κιτρινωπό χρώμα αφότου αναμειχθεί με τις τοξίνες και τα εκατομμύρια  επιβλαβή  βακτήρια.

Έπειτα ξεπλένετε το στόμα μισό κουταλάκι σόδα ή με μη ραφιναρισμένο αλάτι (πάρτε τα, διαλυμένα σε μικρή ποσότητα νερού).  Επιπλέον, συνίσταται να βουρτσίζουμε τα δόντια μας, ώστε να καθαριστεί πλήρως η στοματική κοιλότητα. Συνίσταται και η αφαίρεση του επιχρίσματος της γλώσσας.

Στα ορατά οφέλη της ελαιοθεραπείας συγκαταλέγεται η ελάττωση της ουλορραγίας και η λεύκανση των δοντιών.

Διαβάστε επίσης: Φυτική Λευκαντική Οδοντόκρεμα με Κουρκουμά. Φτιάξτε την Μόνοι Σας και Αποφύγετε τις Χημικές Ουσίες

Η ελαιοθεραπεία αποφορτίζει και στηρίζει το ήπαρ, αφού αποβάλλει από το αίμα τοξίνες τις οποίες το ήπαρ αδυνατεί να αποβάλει. Και από αυτό ωφελείται όλος ο οργανισμός.

Διαβάστε επίσης:Φτιάξτε αυτό το Ρόφημα για να Καθαρίσετε το Ήπαρ σας & Αποτοξινώσετε το Σώμα σας σε 5 ημέρες!

Πηγή: ANDREAS MORITZ “ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΜΟΣ ΙΙ”

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.