Η αϋπνία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και πολλοί άνθρωποι κάθε βράδυ δυσκολεύονται  να κοιμηθούν και να πάρουν την απαραίτητη ξεκούραση που χρειάζεται ο οργανισμός τους.

Λόγω αυτού, παίρνουν διάφορα βαριά φάρμακα, που με τη σειρά τους προκαλούν σοβαρές παρενέργειες. Η έλλειψη ύπνου επηρεάζει σοβαρά την ποιότητα της ζωής σας, και οδηγεί σε ερεθισμούς, άγχος και κακή υγεία.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί πλέον σωστά, προκαλώντας αργή αντίληψη και μειωμένες γνωστικές δεξιότητες, καθώς και αύξηση των κινδύνων σε θέματα υγείας, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο, η υπέρταση και η καρδιακή νόσος.

Ο σωστός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική υγεία, καθώς το σώμα χρειάζεται ύπνο για να λειτουργήσει σωστά.

Ως εκ τούτου, εμείς θα προτείνουμε μια απίστευτα αποτελεσματική φυσική θεραπεία που θα προσφέρει αξιόλογα αποτελέσματα! Είναι απολύτως ασφαλές και απλή, και περιέχει μόνο δύο συστατικά.

Συστατικά:

Μέθοδος παρασκευής:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε τα υλικά, ανακατεύουμε καλά, και τοποθετούμε το φάρμακο σε ένα σφραγισμένο βάζο.

Χρήση:

Κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, θα πρέπει να καταναλώστε ½  ή  ¾ κουταλάκι του γλυκού του φαρμάκου. Κρατήστε το φάρμακο κάτω από τη γλώσσα, και θα απορροφηθεί αμέσως.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να το προσθέσετε σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε το, όπως το τσάι.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας για τον ύπνο είναι κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του αλατιού Ιμαλαΐων, το οποίο είναι εντελώς φυσικό και ακατέργαστο και δεν περιλαμβάνει  χημικές ουσίες.

Περιέχει 84 απαραίτητα μέταλλα, και δεν έχει καθόλου τοξίνες. Έχει παραμείνει στην πιο αγνή του μορφή για εκατομμύρια χρόνια και απορροφάται από τον οργανισμό μας πλήρως.

Αυτό το απίστευτο φυσικό αλάτι ρυθμίζει τα επίπεδα της σεροτονίνης και μελατονίνης στο σώμα, οι οποίες εξασφαλίζουν έναν υγιή ύπνο, και επίσης μειώνουν την αρτηριακή πίεση, σε αντίθεση με το συμβατικό αλάτι.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.