Το ήπαρ σας εκτελεί πολλές ζωτικές λειτουργίες του σώματος, και βρίσκεται στον πυρήνα της κάθε μεταβολικής διαδικασίας. Φιλτράρει το αίμα, παράγει ένζυμα που απαιτούνται για την πήξη του αίματος, διασπά λίπος και απελευθερώνει ενέργεια.

Οι τοξίνες επιβαρύνουν το ήπαρ σε σχεδόν μη αναστρέψιμο βαθμό, και αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στη λειτουργία του. Η ακατάλληλη λειτουργία του ήπατος επιβραδύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους, επειδή ο μεταβολισμός των λιπών αντίστοιχα δεν λειτουργεί σωστά.

Φροντίστε να αποτοξινώνετε τακτικά το συκώτι σας για να ενισχύσετε τη λειτουργία του, και να τονώσετε τη διάσπαση των λιπών στο σώμα. Η συνταγή μας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πετύχετε αυτό. Ακολουθώντας τις οδηγίες του άρθροθ θα καταφέρετε να αποκαταστείσετε τις φυσικές δυνάμεις του ήπατος σας μέσα σε 5 ημέρες.

Αποτοξίνωση ήπαρ

Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζεστε για αυτή τη συνταγή:
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
5  σελινόριζες
6 φλιτζάνια νερό
3 λεμόνια

Προετοιμασία:

Πρώτον, πλύνετε τα συστατικά καλά. Προτιμήστε τα βιολογικά λεμόνια, γιατί θα τα χρησιμοποιήσετε ολόκληρα. Βάλτε τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια προσθέστε το νερό και το ρόφημά σας είναι έτοιμο!

Για βέλτιστα αποτελέσματα, πίνετε 2 φλιτζάνια αυτής της φυσικής θεραπείας πριν από κάθε γεύμα. Δηλαδή τρεις φορές την ημέρα. Κάνετε αυτό για τρεις ημέρες, στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα 7 ημερών, και ξανακάντε το για 2 ημέρες ακόμα. Μείνετε μακριά από βαρέα μέταλλα, και πίνετε άφθονο νερό για να ενισχύσετε την επίδραση της αποτοξίνωσης και να ενισχύσετε την απώλεια βάρους.

Διαβάστε επίσης:  Απελευθερωθείτε από τον Θυμό: Καθαρίστε το Συκώτι σας & Αισθανθείτε καλύτερα

 

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.