Γιατί πρέπει να κάνω το δικό μου αποσμητικό χώρου;

Η αγορά είναι γεμάτη με αποσμητικά χώρου. Η επιλογή αυτού που ταιριάζει στις ανάγκες σας μπορεί να είναι δαπανηρή. Ακόμη, πολλά εμπορικά αποσμητικά χώρου περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες και που μπορεί να ερεθίσουν τα άτομα με αλλεργίες, αισθητηριακές ευαισθησίες ή αναπνευστικά θέματα όπως άσθμα. Μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα και τα μικρά παιδιά. Ορισμένα μάλιστα έχουν κριθεί ως επικίνδυνα για πυρκαγιές και τα απέσυραν από την αγορά.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα της εξεύρεσης του σωστού αρώματος. Οι μυρωδιές των εμπορικών αποσμητικών χώρου μπορεί να είναι πολύ ισχυρές, πολύ αδύναμες ή να έχουν μια χημική οσμή, και οι περισσότερες από αυτές δεν είναι μακράς διαρκείας.

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία ενός χώρου που μυρίζει αναζωογονητικά και καταπραϋντικά δεν χρειάζεται να είναι ακριβή αλλά ούτε και χρονοβόρα. Η Amy, δημιουργός του “Aim To Create”, μας προσφέρει μια λύση. Με μερικά απλά και χωρίς δυσκολία βήματα από την Amy, φτιάχνουμε το δικό μας μοναδικά σχεδιασμένο φυτικό αποσμητικό χώρου.

Τα οφέλη του δικού σας φυτικού αποσμητικού

  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Μακράς διαρκείας
  • Επαναχρησιμοποιούμενο
  • Προσαρμόσιμο
  • Ελάχιστο κόστος
  • Ασφαλές

Αυτό το φυτικό αποσμητικό χώρου θα μετατρέψει αμέσως οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας σε μια όαση της επιλογής σας. Οι δυνατότητες της εμφάνισης του αποσμητικού περιορίζονται μόνο από τη δημιουργικότητά σας! Για να μεγιστοποιήσετε πραγματικά την αποτελεσματικότητα των αρωμάτων, προσπαθήστε να φτιάξετε μία μίξη από αιθέρια έλαια, όπως βανίλια και λεβάντα. Ένα άλλο μεγάλο κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια με ισχυρότερες μυρωδιές σε χώρους με βαρύτερες οσμές, όπως το μπάνιο ή στο χώρο κοντά στο κάδο απορριμάτων.

Συχνές ερωτήσεις για το αποσμητικό

Γιατί μαγειρική σόδα;

Η μαγειρική σόδα απορροφά και εξουδετερώνει τις οσμές.

Πού μπορώ να βρω τα αιθέρια έλαια;

Σε όλα τα καταστήματα με Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά & Βότανα πωλούν μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια.

Πόσο διαρκεί η μυρωδιά;

Το αρωματικό χώρου, θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε 2 εβδομάδες, απλά προσθέτοντας μερικές σταγόνες λάδι στη μαγειρική σόδα.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα Φτιάξτο Μόνος Σου Οικολογικά - ECO DIY στο facebook.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.