Θέλετε να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή;

 

Αυτή η συνταγή είναι απλή και μπορεί να σας βοηθήσει στην μείωση οποιουδήποτε πόνου ή διαταραχής που οφείλεται στην καρδιακή νόσο.

 

Το μόνα που χρειάζεστε είναι:

  • 8 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο (θρυμματισμένο)

  • 3 λεμόνια

  • 2 κ.γ. Στέβια σε υγρή μορφή

  • 8 ποτήρια νερό (2 λίτρα)

 

Προετοιμασία:

Σε μια κατσαρόλα τοποθετήστε το νερό και ρίξτε το θρυμματισμένο δεντρολίβανο.

Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει μέχρι να εξατμιστεί το 1 λίτρο. Αυτό θα συμβεί περίπου σε μια ώρα.

Στη συνέχεια, αφού έχετε ξεφλουδίσει και κόψει σε φέτες τα λεμόνια, τα προσθέστε στο μείγμα μαζί με την στέβια.

Αφού προσθέσετε την στέβια και τα λεμόνια, αφήνετε το μείγμα να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά.

Διατηρείτε το μείγμα σε ένα βάζο. Καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα τρεις φορές την ημέρα, κάθε μέρα.

 

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.