Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι τα αγγούρια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τα οποία μπορούν να καταπολεμήσουν σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Τα αγγούρια βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, σας κρατάνε ενυδατωμένους και  βελτιώνουν το δέρμα και τα μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απολαύσετε τα αμέτρητα οφέλη είναι να τα καταναλώνετε τακτικά ως γαρνιτούρα.

Αν καταναλώνετε αγγούρια σε καθημερινή βάση για ένα μήνα, θα βιώσετε πολλές αλλαγές στην υγεία σας:

Αποτοξίνωση και ενυδάτωση του δέρματος
Τα αγγούρια είναι 95% νερό, έτσι ενυδατώνουν αποτελεσματικά το σώμα, και αποκαθιστούν πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζεστε.

Άσχημη αναπνοή
Τα αγγούρια λύνουν γρήγορα το πρόβλημα με της άσχημης αναπνοής, δεδομένου ότι έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες που καταστρέφουν τα βακτήρια, τα οποία είναι ο κύριος ένοχος για τη δυσάρεστη αναπνοή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μια φέτα αγγουριού στο στόμα, και κρατήστε το για μισό λεπτό.

Η πέψη και την καύση του λίπους
Η τακτική κατανάλωση αγγουριών ενισχύει τη γενική υγεία. Αυτά τα λαχανικά βοηθούν την πέψη και την εξάλειψη του επιπλέον σωματικού λίπος. Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και φυτικές ίνες και έτσι διώχνουν τις τοξίνες και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.