Σήμερα, οι λάμπες από Αλάτι Ιμαλαΐων είναι πραγματικά δημοφιλής, και υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για αυτό.

Προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της χαλάρωσης, της αποτοξίνωσης του σώματος, και της αναπνευστικής υποστήριξης. Αυτή η πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία λάμπα μπορεί να παρέχει διάφορα οφέλη για την υγεία και να ενισχύσει ολόκληρο το σαλόνι σας.

Είναι κατασκευασμένη από κομμάτια αλάτιου Ιμαλαΐων, τα οποία μπορεί να ποικίλλουν σε μέγεθος. Στο εσωτερικό της βρίσκεται μια μικρή λάμπα και το σχήμα του το κάνει να φαίνεται σαν ένα πραγματικά ελκυστικό αντικείμενο διακόσμησης. Η μικρή λάμπα είναι περιτριγυρισμένη από ένα σωρό κρύσταλλα, δημιουργώντας ένα κουβά.

Για να κατανοήσουμε τα οφέλη της, θα πρέπει να κατανοήσουμε τη φύση των ιόντων. Μπορούν να είναι θετικά και αρνητικά, δεδομένου ότι είναι ανισόρροπα μόρια. Δεν είναι ίσα με νετρόνια και ηλεκτρόνια. Δηλαδή, τα θετικά ιόντα είναι επιβλαβή και θα πρέπει να εξουδετερωθούν. Οι άνθρωποι που ζουν σε μεγάλες θορυβώδες πόλεις, αισθάνονται τις επιπτώσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, η λάμπα από Αλάτι Ιμαλαΐων  παρέχει αρνητικά ιόντα, τα οποία είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία.

Για παράδειγμα, ο αέρας είναι γεμάτος με αυτά όταν έχει βρέξει, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνεστε όμορφα όταν πηγαίνετε έξω μετά τη βροχή. Αυτή η λάμπα παρέχει το ίδιο συναίσθημα, μέσα στο σπίτι σας .

Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι παρέχει πολλά άλλα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων:

  • πονοκεφάλους
  • διαταραχές του συστήματος του αίματος
  • ρευματισμούς
  • κρυολογήματα
  • αναπνευστικά προβλήματα
  • αλλεργίες
  • προβλημάτων που σχετίζονται με το στρες
  • δερματικές παθήσεις
  • αϋπνία και διαταραχές του ύπνου

Ως εκ τούτου, θα επωφεληθείτε πολύ, αν έχετε μία από αυτές τις λάμπες στο σπίτι. Απλά βάλτε την σε κάποια περίοπτη θέση στο δωμάτιο όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, ή όπου ο αέρας επηρεάζεται από διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, και θα ζήσετε σύντομα θετικές αλλαγές.

 

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα Φτιάξτο Μόνος Σου Οικολογικά - ECO DIY στο facebook.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.