Όταν η χοληστερίνη συσσωρευτεί σε υπερβολικές ποσότητες στις αρτηρίες, παρεμποδίζεται η ομαλή ροή του αίματος.

Το γεγονός αυτό οδηγεί στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης και ως αποτέλεσμα αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή ενός εγκεφαλικoύ επεισοδίου.

Η κακή χοληστερόλη αντιμετωπίζεται συχνά με διάφορα συμβατικά φάρμακα, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές εξαιρετικά αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, χωρίς να έχετε τις παρενέργειες των συμβατικών φαρμάκων που βάζουν σε επιπλέον κίνδυνο την υγεία σας.

Αν προτιμάτε να αποκαταστήσετε την κατάσταση  της υγεία σας με φυσικό τρόπο, μέσω της διατροφή σας, τότε, αυτή η θεραπεία θα σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία και θα αποτρέψει την απόφραξη, προστατεύοντας σας από την ανάγκη για κάποια αγγειοπλαστική ή εγχείριση bypass.

Ακολουθεί η συνταγή:

Συστατικά:

  • 1 φλιτζάνι χυμό τζίντζερ
  • 1 φλιτζάνι μηλόξυδο
  • 1 φλιτζάνι χυμό κρεμμυδιού
  • 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

Τρόπος παρασκευής:

Οι ποσότητες που αναφέρονται ανωτέρω είναι για μία μόνο δόση. Απλά αναμείξτε τα συστατικά σε ίσες ποσότητες μέσα σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε την σε χαμηλή φωτιά. Βεβαιωθείτε ότι ανακατεύετε ανά διαστήματα, και αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά μετά από 30 λεπτά.

Όταν το μείγμα είναι περίπου 3 φλιτζάνια σε ποσότητα, τοποθετήστε το καπάκι και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια, προσθέστε 3 φλιτζάνια μέλι, για να γλυκάνει, ανακατεύετε καλά για άλλη μια φορά, και να αποθηκεύστε τη φυσική θεραπεία σε ένα γυάλινο μπουκάλι

Δοσολογία:

Θα πρέπει να παίρνετε μια κουταλιά του φυσικού φαρμάκου με άδειο στομάχι κάθε πρωί. Η τακτική χρήση σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και σωματική άσκηση θα καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία, βοηθήσει στην πρόληψη διαφόρων καρδιαγγειακών παθήσεων, και θα ενισχύσει τη συνολική κατάσταση της  υγεία σας.

Διαβάστε επίσης: Τσάι Μαϊντανού : Καθαρίζει Σχεδόν Άμεσα τα Νεφρά σας. Μάθετε πως Φτιάχνεται!

Διαβάστε επίσης: Χρυσό Μέλι: Κουρκουμάς με Μέλι. Το Ισχυρότερο Αντιβιοτικό με Αντικαρκινικές Ιδιότητες

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.