Η κυταρρίτιδα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 95% των γυναικών. Οπτικά, στα σημεία που υπάρχουν κυταρρίτιδα διακρίνονται εσόχες, και το δέρμα δείχνει άμορφο και χαλαρό. Τα σημεία στα οποία εμφανίζεται περισσότερο είναι η κοιλιά, τα οπίσθια, οι γοφοί και οι μηροί και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά είναι τα σημεία που συσσωρεύουν περισσότερο λίπος.

Το κύριο αίτιο της κυταρρίτιδας είναι η

προγεστερόνη και τα οιστρογόνα. Τα οιστρογόνα διεγείρουν το σχηματισμό των λιποκυττάρων στο γλουτούς, ενώ η προγεστερόνη οδηγεί σε αποδυνάμωση των φλεβών και την κατακράτηση υγρών. Επίσης η κυταρρίτιδα είναι πιθανό να οφείλεται στο κάπνισμα,το στρες, την εγκυμοσύνη, το έντονο μασάζ, την παχυσαρκία, την έλλειψη άσκησης αλλά και σε γενετικούς παράγοντες.

Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν και φυσικοί τρόποι για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Με την ακόλουθη φυσική συνταγή  τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε λιγότερο από έναν μήνα! Γιατί να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ακριβές κρέμες που περιέχουν επιβλαβή χημικά, όταν μπορείτε να φτιάξετε αυτή την αποτελεσματική λοσιόν στο σπίτι;

Η σύνθεση αυτής της λοσιόν είναι πολύ πιο απλή σε σύγκριση με την σύνθεση των κρεμών και των gel που κυκλοφορούν στην αγορά, οι οποίες είναι γεμάτες χημικά και συχνά δεν φέρνουν αποτέλεσματα.

Λοσιόν για να μειώσετε την κυταρρίτιδα σε λιγότερο από 30 ημέρες:

Θα χρειαστείτε:

  • Μισό μήλο
  • 2 καρότα
  • 1 αγγούρι
  • 1/4 φρέσκο λάχανο
  • 1 λεμόνι

Φτίαξτε έναν χυμό με αυτά τα συστατικά, ανακατέψτε καλά και ανακινείτε το μείγμα καθημερινά.

Μια φορά τη μέρα -κατά προτίμηση πριν το μπάνιο- κάντε μασάζ με αυτή τη λοσιόν σε στεγνό δέρμα στα σημεία που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, μέχρι να απορροφηθεί. Βάλτε ένα παλιό παντελόνι, ξαπλώστε, χαλαρώστε και περιμένετε. Μετά από μισή ώρα κάντε ένα ντουζ.

Για να διατηρήσετε τη λοσιόν μπορείτε να την τοποθετήσετε στο ψυγείο. Κάθε 2-3 μέρες πρέπει να φτιάχνετε μια νέα δόση.

Ο συνδυασμός αυτών των φανταστικών συστατικών που είναι γνωστά για τα φανταστικά οφέλη που παρέχουν στο δέρμα, θα ενδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, θα βελτιώσουν την κυκλοφορία, θα μειώσουν τη χαλάρωση του δέρματος και θα απομακρύνουν την κυταρρίτιδα. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποδώσει αυτή η φυτική λοσιόν θα είναι  να προσέχετε τη διατροφή σας και να ασκείστε όσο περισσότερο μπορείτε.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.