Ειδικά για τις γυναίκες, οι τρίχες της μασχάλης είναι ένα εξαιρετικά δυσάρεστο και ενοχλητικό θέμα, έτσι ώστε να προσπαθούν καθημερινά να απαλλαγούν από αυτές.

Ωστόσο, υπάρχει ένας απλός και εύκολος τρόπος για να τις αφαιρέσετε σε 2 μόνο λεπτά χρησιμοποιώντας 2 κοινά συστατικά!

Το λεμόνι και τη ζάχαρη!

Αυτό το μείγμα έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες από τις γυναίκες στην Ασία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, προκειμένου να προετοιμάσει μια πάστα.

Στη συνέχεια, εφαρμόζετε αυτήν την πάστα στις μασχάλες και την αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά.

Τέλος, χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα για να σκουπίσετε την περιοχή.

Θα πρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

Με τη συνεχή εφαρμογή, οι τρίχες θα αρχίσουν να αποδυναμώνονται και να ελαττώνονται.

Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε, καθώς τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Διαβάστε επίσης: Φυσική Mάσκα προσώπου: Συσφίγγει το δέρμα καλύτερα από το Botox!

Επιμέλεια: copyrights © www.hippieteepee.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.