Ο καθένας έχει όνειρα και τις επιθυμίες. Το όνειρό σας μπορεί να είναι για να αγοράσετε ένα μεγάλο σπίτι, ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορεί να είναι να παρέχετε άριστη εκπαίδευση και ευκαιρίες για τα παιδιά σας, ή μπορεί να είναι να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Μπορεί να επιθυμείτε να γνωρίζετε τον εαυτό σας καλύτερα, να ταξιδέψετε, ή να βρείτε την καριέρα των ονείρων σας.

Τα όνειρα είναι υπέροχα. Είναι ισχυρά. Είναι η “πυρηνική δύναμη” για την ψυχή μας. Χωρίς όνειρα, τα σώματά μας θα ήταν άδεια.

Αλλά αν μόνο ονειρεύεστε δεν είναι αρκετό.

Στην πραγματικότητα, αν δεν κάνετε τίποτα για τα όνειρα σας είναι χειρότερο από το να μην ονειρεύεστε καθόλου.

Όταν ονειρεύεστε γνωρίζετε ότι λείπει κάτι από τη ζωή σας. Δεν είναι τέλεια. Σας δίνει την ελπίδα ότι εάν εκπληρώσετε αυτό το όνειρο, θα είστε πιο ευτυχισμένοι ή πιο επιτυχημένοι.

Με άλλα λόγια, θα σας κάνει να είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα ζωή σας.

Το όνειρο χωρίς ενέργεια μετατρέπεται σε δυσαρέσκεια και δυστυχία.

Είστε συνεχώς σε μία επίγνωση ότι αυτό που έχετε δεν είναι αρκετό, και παρόλα αυτά δεν κάνετε καμία ενέργεια για να πετύχετε το όνειρο σας και πείθετε τον εαυτό σας ότι δεν πρόκειται να το πετύχετε. Αυτό είναι ένα μονοπάτι προς τη δυστυχία.

Ωστόσο, αν “ανακατέψτε” τα όνειρα με τη δράση θα έχετε μια δύναμη πολύ ισχυρή.

Τα όνειρα σε συνδιασμό με τη δράση οδηγούν σε μια αίσθηση του σκοπού. Όταν έχετε ένα σκοπό, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Όταν έχετε ένα σκοπό, ακόμη και όταν έχετε αρκετά προβλήματα στη ζωή σας, θα είστε περισσότερο πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να βγείτε από αυτά.

Κάνοντας πράξη τα όνειρα σας, προσδιορίζετε οι ίδιοι το που θέλετε να πάτε, τι άνθρωπος θέλετε να είστε.

Ίσως να μην πάρετε όλα αυτά που θέλετε, αλλά από τη στιγμή που έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό, δεν θα μείνετε με δυσαρέσκεια και δυστυχία. Θα γνωρίζετε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα και στην πορεία, θα έχετε αποκτήσει αμέτρητες δεξιότητες και γνώσεις, και θα έχετε βρει πολλές νέες ευκαιρίες.

Κάνοντας πράξη τα όνειρα σας, είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε από εκεί που είστε εκεί που πραγματικά θέλετε.

Η δράση που συμβάλει στην επίτευξη των ονείρων σας είναι το μυστικό συστατικό. Είναι απόλυτη δύναμη σας.

Ο καθένας την έχει, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ τεμπέλιδες για να την χρησιμοποιήσουν. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας, και θα έχετε μια ζωή όπου τα όνειρα είναι ίσα με τις δυνατότητες σας.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα Spirit Alive - Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση στο facebook.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.