Ο συνδυασμός αυτών των τροφών είναι μια πραγματική βόμβα για το σώμα. Θα επιταχύνει τον μεταβολισμό σας και θα το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το μείγμα αυτών των συστατικών θα δράσει αναζωογονητικά στο σώμα σας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι μηλίτη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1 φλιτζάνι νερό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Τοποθετίτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε. Εάν δεν έχετε ένα μπλέντερ, τα ανακατεύετε με ένα μίξερ.

Διατηρήστε το μείγμα στο ψυγείο και να πίνετε μια κουταλιά κάθε μέρα με άδειο στομάχι.

Οφέλη για την υγεία

Κανέλα: είναι ένα μπαχαρικό με εντυπωσιακές επιπτώσεις στην υγεία και το μεταβολισμό και έχει αρκετές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μηλόξυδο: περιέχει οξικό οξύ με τη βοήθεια του οποίου μειώνετε η αρτηριακή πίεση κατά 6%.

Μέλι: μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, διότι περιέχει ένζυμα που διεγείρουν τη διαδικασία της πέψης και να αυξήσει το μεταβολισμό σας.

Λεμόνι: έχει μια αλκαλική επίδραση στον οργανισμό σας και ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος.

Χάρη σε αυτό το μίγμα, θα αρχίσετε να χάνετε βάρος γρήγορα καθώς επιταχύνετε ο μεταβολισμός σας. Επίσης, ο συνδυασμός των προαναφερθέντων συστατικών είναι εξαιρετικός για την καταπολέμηση του διαβήτη και την μείωση της πίεσης .

Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr via naturalhealthyworld.com
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.