Η σπονδυλική στήλη, είναι ζωτικής σημασίας για όλο το σώμα, καθώς παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη και προστασία.

Η σπονδυλική στήλη μπορεί να υποστεί σοβαρή ζημιά λόγω της καθιστικής ζωής, που οδηγεί σε σοβαρούς πόνους στην πλάτη. Ωστόσο, η βλάβη μπορεί επίσης να προκύψει από σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως βλάβες και τραυματισμούς των αρθρώσεων, των μυών, των οστών και των δίσκων.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να απαλύνετε τον πόνο και να αποτρέψετε την επιπλέον βλάβη. Η άσκηση μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια στην περίπτωση του πόνου στην πλάτη.

Στο παρακάτω βίντεο, ο δάσκαλος γιόγκα, Vytas Baskauskas, θα παρουσιάσει μια άσκηση που θα πάρει μόλις 2 λεπτά την ημέρα, και θα παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρώμα γυμναστικής και κάποιο είδος ταινίας, όπως ένα πανί ή μια πετσέτα.

Θα πρέπει επίσης να αναπνέετε σωστά. Η αναπνοή είναι επίσης ζωτικής σημασίας, μειώνει την ένταση και ηρεμεί το σώμα. Αυτές οι ασκήσεις θα απαλύνουν τον πόνο στην πλάτη και θα ενισχύσουν την υγεία σας.

Θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε στο σπίτι και απολαύστε τα αποτελέσματα!

 

Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.