Κάθε σπόνδυλος έχει ένα δικό του θέμα και μας αποκαλύπτει το μήνυμά του.

Κάθε σπόνδυλος συνδέεται με ένα γεγονός στη ζωή μας.
Τη σπονδυλική μας στήλη διαπερνά ένα κανάλι φωτός

Όλες οι σημαντικές μας μνήμες στη ζωή μας και όλα τα γεγονότα δεν έχουν χαραχτεί μόνο στην ψυχή μας αλλά έχουν αποθηκευτεί και στους σπονδύλους μας. Κάθε σπόνδυλος έχει αποθηκευμένες πληροφορίες φωτός για διάφορα θέματα και πεδία στην εξέλιξη μας. Κάθε σπόνδυλος που πονά ή έχει εκδηλώσει πρόβλημα, «μιλάει» το θέμα. Το αναδύει στην επιφάνεια. Ρόλος μας να καταλάβουμε τι θέλει να πει το σώμα μας. Βρίσκοντας το θέμα των σπονδύλων που πονάει, κατανοούμε το μήνυμα του σώματός μας. Και αντίστροφα, κατανοώντας το σώμα μας, το βοηθάμε να θεραπευτεί.

Η αλληλουχία των θεμάτων από τον κόκκυγα έως τον αυχένα, αποκαλύπτει τα βασικά γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή μας και επέδρασαν εξολοκλήρου στο σώμα μας.

Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς τομείς θεμάτων μερικών από τους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος φέρει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά ως προς τα ακόλουθα (γενικά) θέματα:

Ποιότητες φωτός που αποθηκεύουν οι σπόνδυλοι:

(αναφέρονται επιλεκτικά και ενδεικτικά).

Κόκκυγας: Μεταφέρει το μήνυμα που φέρνει η ψυχή όταν ενσαρκώνεται. Το βασικό όχημα πάνω στο οποίο χτίζεται το οικοδόμημα της ζωής.

Ιερό οστό: Η θέληση να ολοκληρώσουμε την αποστολή της ζωής μας

5ος οσφυϊκός: Η μύηση μας από όντα φωτός στην γήινη υπόσταση

4ος οσφυϊκός: Η ποιότητα της δύναμης που φέρει ο καθένας

3ος οσφυϊκός: Η συνείδηση της γήινης εμπειρίας/ενσάρκωσης

1ος οσφυϊκός: Το θέμα των σχέσεων

12ος θωρακικός: Η σχέση με τον εαυτό

11ος θωρακικός: Η εσωτερική ειρήνη

10ος θωρακικός: Η εμπιστοσύνη στη ζωή

5ος θωρακικός: Το να ζει κανείς την εσωτερική του αλήθεια

6ος θωρακικός: Θάνατος και μεταμόρφωση αφήνοντας τα παλιά

8ος θωρακικός: Η θέληση στην αγάπη

3ος θωρακικός: Η πρόσβαση μας με τον πνευματικό κόσμο

2ος αυχενικός: Η πνευματική προέλευση της ψυχής

1ος αυχενικός: Η πύλη της ψυχής στο φως

via omorfizoi.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα Spirit Alive - Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση στο facebook.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.