Το άγχος είναι το τρίτο πιο κοινό πρόβλημα ψυχικής υγείας σε όλο τον κόσμο, και ο καθένας μας έχει υποφέρει από πονοκέφαλο κάποια στιγμή.

Οι γιατροί μπορεί να συνταγογραφήσουν φάρμακα για να μας βοηθήσουν, και ενώ μπορεί να είναι χρήσιμο για ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, δεν πρόκειται όλοι να επωφεληθούν από τα φάρμακα.

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το άγχος και τους πονοκεφάλους. Ο πιο εύκολος και νόστιμος τρόπος είναι η λεμονάδα με λεβάντα.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο ισχυρά έλαια για την υγεία και την ευεξία. Έχει μια πολύπλοκη δομή που περιέχει πάνω από 150 ενεργά συστατικά. Επίσης, έχει καταπληκτικές αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές, και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να το φτιάξετε!

Θα χρειαστείτε:

  • 6 βιολογικά λεμόνια, στύβεται τον χυμό
  • 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • 12 φλιτζάνια καθαρό νερό
  • 1 φλιτζάνι μέλι

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί , το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει, και σερβίρουμε πάνω σε πάγο.

Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr via simpleorganiclife.org
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.