Αν βρίσκεστε σε διαδικασία δίαιτας ή υγιεινής διατροφής και έχετε σκοπό να χάσετε μερικά κιλά, είναι καλό να ενισχύσετε αυτήν την προσπάθεια με ορισμένα ροφήματα που βοηθούν ιδιαίτερα, όπως το παρακάτω.

Υλικά

1 κούπα νερό

1 κ.γ κανέλα σε σκόνη

1 κ.σ μέλι

Εκτέλεση

Βράζετε το νερό και αφού το αφαιρέσετε από τη φωτιά, προσθέτετε την κανέλα και ανακατεύετε καλά. Η κανέλα, γενικά, απωθεί το νερό οπότε θα πρέπει να ανακατέψετε λίγο περισσότερο από το κανονικό. Έπειτα, βάζετε το μέλι και ανακατεύετε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα και είναι έτοιμο.

Το ρόφημα αυτό είναι καλό να το καταναλώνετε το πρωί πίνοντας 1/2 κούπα μόλις ξυπνήσετε και τουλάχιστον μισή ώρα πριν πάρετε πρωινό. Επίσης, μπορείτε να το πιείτε και 45 λεπτά περίπου μετά το βραδινό σας γεύμα.

via enallaktikidrasi.com

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.