Αυτή είναι μια φυτική θεραπεία των Άμις που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Ισχυρίζονται ότι αυτή η θεραπεία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία γενικότερα. Αυτή η σπιτική θεραπεία αποτελείται από εξαιρετικά υγιεινά συστατικά που έχουν πολύ ευεργετικά αποτελέσματα.

Συστατικά:

Προετοιμασία:

Συνδυάστε τα συστατικά που μόλις ανέφεραμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Μπορείτε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα αυτής της θεραπευτικής συνταγής, αλλά θα πρέπει να αποθηκεύσετε το μείγμα στο ψυγείο. Η διάρκεια διατήρησής του στο ψυγείο είναι πέντε μέρες.

Χρήση:

Η ποσότητα των συστατικών που αναφέρθηκαν, αναλογούν σε σε μια δόση. Πρέπει να καταναλώνετε αυτό το θεραπευτικό μείγμα τρεις φορές ημερησίως, με άδειο στομάχι. Μην υπερβείτε τις τρεις δόσεις τη μέρα. Τα αποτελέσματα θα τα παρατηρήσετε πολύ σύντομα, σε μόλις μια βδομάδα. Τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα σας θα μειωθούν και η πίεση σας θα ρυθμιστεί.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου ή σε περίπτωση που αναφέρεται κάποια πηγή στο τέλος του άρθρου χρησιμοποιείτε αυτήν που αναφέρεται και πάλι με ενεργό σύνδεσμο στην εκάστοτε σελίδα. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.